Bacco's

61
Bacco's
Bacco's is listed in the Restaurants category in Waterbury, Connecticut. Displayed below are the social networks for Bacco's which include a Facebook page and a Twitter account. The activity and popularity of Bacco's on these social networks gives it a ZapScore of 61.

Contact information for Bacco's is:
1230 Thomaston Ave
Waterbury, CT 06704
(203) 755-1173

"Bacco's" - Social Networks

Click to visit the social networks of Bacco's:
61
Bacco's has an overall ZapScore of 61. This means that Bacco's has a higher ZapScore than 61% of all businesses on Zappenin. For reference, the median ZapScore for a business in Waterbury, Connecticut is 34 and in the Restaurants category is 48. Learn more about ZapScore.

Do you own or manage this business? Click here to claim the Bacco's listing and add social networks, logos, descriptions and more.

Bacco's Contact Information:

Social Posts for Bacco's

Bacco's Restaurant & Bar shared Perparim Spahiu's photo.
Foto që na bën të gjithëve të mendohemi gjatë për të Votuar një të ardhme më të mirë të tyre..!!! LSI e PARA. #LSI1Bacco's Restaurant & Bar shared a link.
Nedion Muça, ka lindur në Bulqizë më 15 korrik të vitit 1988. Është më i vogli nga katër fëmijët e familjes Muça. Vjen nga një familje e njohur dhe e respektuar...

Come to Bacco's tonight for dinner, drinks and live music! Lee Dimo is performing Frank Sinatra inspired music from 6:30-9:30 tonight