Archangel Michael Church

73
Archangel Michael Church
Archangel Michael Church is listed in the Wedding Receptions category in Akron, Ohio. Displayed below is the only current social network for Archangel Michael Church which at this time includes a Facebook page. The activity and popularity of Archangel Michael Church on this social network gives it a ZapScore of 73.

Contact information for Archangel Michael Church is:
2552 Pickle Rd
Akron, OH 44312
(330) 644-1571

"Archangel Michael Church" - Social Networks

Click to visit the social networks of Archangel Michael Church:
73
Archangel Michael Church has an overall ZapScore of 73. This means that Archangel Michael Church has a higher ZapScore than 73% of all businesses on Zappenin. For reference, the median ZapScore for a business in Akron, Ohio is 32 and in the category is 52. Learn more about ZapScore.

Do you own or manage this business? Click here to claim the Archangel Michael Church listing and add social networks, logos, descriptions and more.

Archangel Michael Church Contact Information:

Social Posts for Archangel Michael Church

St. Archangel Michael Serbian Orthodox Church of Akron, Ohio shared 80th SERB FEST Akron Oh's event.
https://www.facebook.com/events/174852249703370/?ti=icl
I ove godine kao i svih predhodnih tradicionalni Srpski Festival Veliki izbor hrane i pica, ekskluzivno LAV PIVO Besplatan parking Fudbal Stoni tenis I naravno muzika ZABAVLJACE VAS SANDRA OSTOJIC , MILOS ŠEGRT I TALE Dva dana muzike uživo i žurka u subotu vece Ne propustite Srpski Festival dodjite da zajedno uživamo.
Food ⋅ Drink · 187 people

Наступ наше деце у Ниагари.Our kids at the Niagara falls festival

Празник Духова и завршетак школске 2016/2017године.

ДАНАС СЕ СЛАВИ ВАЗНЕСЕЊЕ ГОСПОДЊЕ - СПАСОВДАН // TODAY WE COMMEMORATE THE ASCENSION OF OUR LORD (Read more here: https://oca.org/saints/lives/2017/05/25/42-the-ascension-of-our-lord) Пошто је распет на Крст и сахрањен у гробници, након три дана Господ наш, Исус Христос васкрсну из мртвих и јави се својим ученицима, једанаесторици светих апостола. Са њима је провео 40 дана овде на земљи поучавајући их како да шире Његову веру и хришћанско учење. Када прође тих 40 дана, повео их је све са собом на Маслинску Гору и рекао им је: "Тако је писано, тако је требало бити, да Христос пострада и да устане из мртвих трећи дан и да се проповеда покајање у име Његово и опроштење грехова по свим народима, почевши од Јерусалима, а ви сте сведоци свему томе. Јер је Јован крстио водом, а ви ћете крштавати Духом Светим, не дуго после ових дана. И гле, ја ћу послати обећање Оца Својега на Вас, а Ви седите у граду Јерусалиму док се не обучете у Силу са висине"" Овим речима Он заврши разговор са њима, благосиља их и поче да се уздиже на небо, а њих остави да сачекају силазак Духа Светога. Апостоли су стајали и немо гледали за Њим, док није сасвим ишчезао. Утом им се обратише Анђели Божји са речима: "Што стојите и гледате? Како сте видели да Господ одлази на небо, тако ће Он опет доћи да суди живима и мртвима и онда царству Његовом неће бити краја". У знак сећања на овај догађај наша Црква слави СПАСОВДАН, тј. Дан Спаса нашег, Господа Исуса Христа. (www.pravoslavnikalendar.iz.rs)

https://www.facebook.com/goronjic/posts/1107686749335584
Available in Serbian and English